Arts & Crafts was top!

Het weekend van 21, 22 en 23 Juni was er het Arts & Crafts weekend in Egmond aan zee. Dit weekend stond in het kader van toffe workshops en gezellig samen croppen en shoppen. Zo’n gaaf programma met bowling en bingo. Lekker samen eten en nog zoveel meer.

Voor mij voor het eerst dat ik zoiets heb gezien en wist dus niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar jeetje! Wat heb ik er van genoten. Wat vond ik het onwijs gaaf om te zien dat zoveel mensen samen zoveel creativiteit deelde.

Samen met Every lil’ Thing stonden wij in de Lamboraal zaal waar je kon shoppen en croppen. Ik demonstreerde daar mijn super gave lijn die speciaal ontworpen is voor deze beurs. Het was even duimen of alles op tijd binnenkwam maar gelukkig kwam alles op tijd! De Vuurtoren, de zeemeerminnen en de zeilboot werden goed in ontvangst genomen!

Nu zijn ze voor de winkeliers ook beschikbaar om in te kopen dus ze zullen snel overal te verkrijgen zijn. Mis ze niet! Want ze zijn enorm populair!

Volgend jaar op 12, 13 & 14 Juni doen we het nog eens allemaal over!

Naast alle demonstraties en harde werk heb ik ook een heel fijn weekend gehad. Ik wil daar Corina en Ingrid ook echt even voor bedanken. Bijzonder lieve mensen en wat hebben wij gelachen! Onvergetelijk genieten, even bij het strand, de zon onder zien gaan, het heerlijke eten, slapen bij de boer en al wat daar bij kwam. Geen woorden omvatten de dankbaarheid voor alle gezelligheid! TOP TEAM geweest dit weekend!

Tot volgend jaar!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.