Over mij

Jocelijne Brus. 32 jaar, moeder van 2 prachtige dochters van 9 en 14 jaar oud, en trotse partner voor 15 jaar. Samen met deze kanjers wonen wij nog met 2 katten in een leuk knus huisje in een dorpje in de Achterhoek.

Van jongs af aan hou ik van tekenen, illustreren, ontwerpen, schilderen, knutselen en creatief bezig zijn op welke manier dan ook.  Mijn kinderdroom was dan ook om “later als ik groot ben” illustrator te zijn. En zie hier! Autodidact professioneel illustrator. En ik geniet elke dag een beetje meer. Ik hou van puurheid en oorsprong, kunst, dans, en muziek. Ik hou niet zo van drukte, onrecht, massaproductie en de wegwerpmaatschapij.

Ik heb mogen meewerken aan een aantal geweldige projecten. Onder andere voor Dendennis met zijn Little Woodland Adventures serie, een van zijn boeken geïllustreerd en zijn papierlijn/stansmallen. CuteDutch met een eigen collectie knopen, speenkoorden, tassen, patronen en nog veel meer! Ook voor Ludos Imaginem – Pixelbynumber ben ik illustrator en werk ik samen met hun om een fantastisch speelgoedmerk op de markt te brengen. Ook ontwerp ik patronen voor Uitgeverij Scala. Maar zo bijvoorbeeld ook, een digitaal lespakket voor Party Piet Pablo in samen werking met OA Producties en Julianatoren, een kaartcollectie bij Kaartje2Go en zo kan ik de lijst blijven aanvullen.

Ik kan niet stilzitten en men noemt mij dan ook wel eens de “creatieve duizendpoot”. Ik kan eigenlijk wel alles, ik wil alles en ik vind alles leuk! Nou ja, er zijn natuurlijk grenzen. Mocht je vragen hebben neem dan gewoon even contact met mij op. Ik sta open voor heel veel nieuwe uitdagingen, vragen, kritiek, en verzoeken!

–  Jocelijne